Patently Apple ka zbuluar se Samsung, në patëntën e fundit të rëgjistruar për një orë të mençur, është frymëzuar pak si tepër nga Apple Watch. Nuk do t'i besoni syve tuaj. Patenta e Samsung përshkruan një orë me rrip, dhe deri këtu është çdo gjë në rregull, por gjëja më e çuditshme është se vizatimet e pajisjes na duken pak familjare.

Shikojini me vëmendje. Në përshkrimin e patentës shkruhet për një mekanizë magnetik i dobishëm për të mbajtur të mbërthyer rripin me trupin e orës. Ju kujton ndonjë gjë?


Krahasoni këtë patentë me imazhet e publikuar nga Apple pas prezantimit të Apple Watch në vitin 2014.


Ja një tjetër krahasim. Pa fjalë!


Çfarë mendoni? Si e gjykoni këtë lëvizje të Samsung? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment