Për të gjithë të apasionuarit e lojërave të kategorisë GDR, Apple Store propozon një lojë të re mjaft interesante për iPhone dhe iPad që titullohet "Nonstop Knight". E thjeshtë dhe intuitive, Nonstop Knight është një aventurë ku mund të vini në provë aftësistë tuaja.

Nga karakteristikat kryesore kemi armiq të ndryshëm, monedha ari si shpërblim, fuqizime për kavalierin tuaj, aftësi të fshehura që mund të zhbllokoni gjatë betejave të ndryshme, rënditje online falë Game Center, etj.

Nonstop Knight është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment