Firma kineze BeSound, e impenjuar në projektimin e disa kufjeve të veçanta Lightning, ka realizuar, për të promovuar produktin e tyre, një mockup të modelit të ardhshëm iPhone 7 Plus ngjyrë Deep Blue. Në këtë video shohim të gjitha thashethemet që kemi lezuar deri tani për iPhone 7: mungesën e portës jack 3.5mm, dopio altoparlant, viza e antenave më e hollë dhe fotokamera dopio.

Fillimisht ky mockup ishte realizuar për të reklamuar kufjet e reja Lightning me eliminimin e zhurmës, të ideuera nga BeSound, që ka nisur edhe një fushatë për të financuar realizimin e këtij produkti. Këto kufje, ndryshe nga të tjerat që ndodhen aktualisht në treg, nuk kanë një bateri të brendshme por funksionojnë me energjinë e portës Lightning të iPhone.


Çfarë mendoni për ngjyrën e re. Do ju pëlqente një iPhone 7 kështu? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment