Kjo ka qenë një javë e pasur me thashetheme rreth iPhone 7. Një raportim i ri nga DigiTimes hedh dritë në dy karakteristika mjaft interesante të modeleve të ardhshme që do të prezantohen përkatësisht në vitin 2016 dhe 2017: proçesori dhe memoria.

Për sa i përket iPhone-it të vitit 2017 - ai që me shumë mundësi do të quhet iPhone 8 - Apple ka përzgjedhur përsëri TSMC, por kësaj here jo vetëm për prodhimin e proçesorit A11, por edhe për realizimin e ekranit të ri OLED që do të përdoret nga Apple. Këto ekrane do të ofrohen nga kompani koreane si Samsug dhe LG. Apple me shumë mundësi do të  integrojë fotokamerën dhe Touch ID në ekran.

Pjesa e dytë e raportit të DigiTimes flet për versionin e ri të iPhone 7 që për herë të parë do të ketë deri në 256 GB hapësirë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment