Crooked Path është një lojë mjaft e këndshme që do t'i pëlqejë patjetër të apasionuarve të lojërave one-touch puzzel. Një një udhëtim nëpërmjet 12 sezoneve, duhet të hidheni në kërkim të dritës tuaj. Rruga nuk do të jetë e thjeshtë, plot surpriza dhe pengesa të çdo lloji.

Duhet të jeni të shpejtë në zgjedhjet tuaja. Gjithçka e ndjekur nga një grafikë e thjeshtë dhe intuitive, komandat shumë të thjeshta dhe një kolonë zanore e realizuar mjaft mirë.

Crooked Path është e disponuesh në App Store me çmimin 1.99€. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment