Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Brutal Street, nga 0.99€, falas. /iPhone, iPad
Brutal Street është një lojë me temë RPG (Role Playing Game) në të cilën duhet të luftoni në rrugë ku mbizotëron dhuna edhe do t'ju duhet të mbijetoni. Ja vlen ta provoni këtë lojë mjaft të bukur.


Blox 3D World Creator, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Blox 3D World Creator është një lojë mjaft e bukur ku do të keni mundësinë të krijoni botën tuaj duke përdorur elementët e gatshëm. Detyra juaj është ta zhvilloni atë sipas fantazisë. Ja vlen ta provoni këtë lojën.


Moder Labyrinth, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Modern Labyrinth është një lojë mjaft e bukur ku ju duhet të kaloni sferën tuaj në një labirinth të cilin e kontrolloni nga lart duke lëvizur iDevice. Me kalimin e niveleve çdo gjë vështirësohet dhe për të qënë i pari duhet të kaloni të gjitha këto vështirësi. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Epica Pro, nga 1,99€, falas /iPhone
Një aplikacion mjaft simpatik dhe i pasur me funksione për modifikimin e fotove tuaja. Mund t'i shtoni efekte të ndryshme fotove dhe më pas t'i ndani me miqtë tuaj.


Starlight: Explore the stars, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Starlight është një program i cili i dedikohet të gjithëve ju që jeni të apasionuar pas astrologjisë. Programi do t'ju shpjegojë të gjitha figurat që yjet krijojnë në qiell natën, duke përdorur edhe sensorët që iDevice integron. Ja vlen ta merrni këtë program.


Smart Merge Pro: Duplicate, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Smart Merge është një program mjaft i dobishëm në iPhone ose iPad, i cili na jep mundësinë të mirëmbajmë rubrikën e kontakteve. Programi do të pastrojë kontaktet boshe ose do të bashkojë në një të vetëm 2 kontakte të njëjta. Gjithashtu ai është mjaft i thjeshtë për tu përdorur dhe intutiv. Ja vlen ta keni.
Jump Out, nga 0.89€, Falas. /iPhone 
Disa insekte janë bllokuar vënde jo të përshtatshme për jetesën e tyre pas një uragani të madh. Ju duhet ti ndihmoni ato të dalin nga këto kurthe me të gjitha forcat në qoftë se doni që ato të mbijetojnë. Duhet të kaloni shumë pengesa që ti nxirrni jashtë këto insekte.


Zen Sketch, nga 1.79€, falas. /iPhone, iPad
Zen Sketch është një program nëpërmjet të cilit mund të bëni vizatime dhe më pas ti ruani ose ti dërgoni ato direkt në rrjetet sociale. Nëse jeni të apasionuar pas vizatimit, atëherë ja vlen ta merrni këtë program.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment