Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Angle Meter Pro, nga 1.79€, falas. /iPhone 
Ky aplikacion na lejon të masim kënde, duke shfrytëzuar sensorin e përafërsisë së iPhone. Sot versioni Pro mund të shkarkohet falas. Programi na lejon të masim këndë në dy mënyra. E para është mënyra direkte, ku ju mbështesni iPhone në sipërfaqen e këndit që doni të matni dhe mënyra e dytë është të matni këndin në distancë deri në 1 kilometër duke shfrytëzuar kamerën e iPhone.


- Upside Down, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Upside Down është një lojë në të cilën ju duhet të shkoni sa më larg me personazhin e lojës. Kini kujdese sepse gjatë rrugës do të gjeni shumë pengesa që do të ndalojnë vrapin e pafundë. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


Test English, nga 3.79€, falas. /iPhone, iPad
Test English është një program mjaft i dobishëm për të gjithë ju që doni të mësoni gjuhën angleze. Programi do të testojë njohuritë tuja duke përcaktuar më pas nivelin e njohjes të ndarë në 3 shkallë , A, B dhe C.


- iOverwrite, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
iOverwrite është një program i cili do të shkruaj të dhëna të cilat do të mbishkruajnë file-et e fundit të fshira nga ju. Në këtë mënyrë nëse dikush tenton të rekuperojë të dhënat që keni fshirë, ai nuk do të arrij ti marrë ato nëse keni aplikuar funksionin e programit në fjalë. Sot mund ta merrni falas atë.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment