Nga risitë kryesore të iOS 10 beta 2 gjejmë edhe disa zile të reja për alarmin e integruar në aplikacionin e orës. Mjafton të hapni aplikacionin e orës dhe të shkoni tek opsioni "Bedtime" lart majtas. Aty do të shikoni një listë me zilet e reja që janë shtuar në iOS 10:

  • Early Riser
  • First Light
  • Helios
  • Orbit
  • Birdsong
  • Droplets
  • Sunny
  • Springtide
  • Bright-Eyed

Bëhet fjalë për melodi të gjata dhe shumë të bukura, ndryshe nga zilet tipike që jemi mësuar të dëgjojmë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment