Në pritje të lëshimit edhe në Europë, Pokèmon Go hyn zyrtarisht në histori si loja më popullore e të gjitha kohërave. Në vetëm pak ditë, në Shtetet e Bashkuara loja e Niantic/Nintendo ka kaluar Candy Crash Saga dhe udhëton me 21 milionë përdorues aktiv në ditë. Candy Crash Saga kishte arritur deri në 20 milionë.


Ky numër mund të rritet edhe më shumë gjatë ditëve të ardhshme, duke qenë se shkarkimet në App Store nuk kanë të sosur. Së shpejti, Pokèmon Go mund të kalojë edhe Snapchat dhe Google Maps për sa i përket përdoruesve aktiv në ditë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment