Është i disponueshëm për iOS 9.3 një tweak që sjell funksionet e 3D Touch të iPhone 6s edhe në iPhone 6 dhe modelet më të vjetra. Peek-a-Boo nëpërmjet një gjesti aktivizon funksionet e 3D Touch.   Tek Settings mund të personalizoni ndjeshmërinë e gjesteve për të aktivizuar funksionet Peek & Pop, ju këshillojmë t'i impostoni në maksimum.

Funksioni Peek (për të parë një preview dhe lidhjet e ikonave) aktivizohet duke mbajtur të shtypur dhe duke rrëshkitur me shpejtësi gishtin në drejtim sipër. Për shembull mund ta provoni tek ikonat e aplikacioneve.


Funksioni Pop (për të hapur një link ose mesazhet) aktivizohet duke mbajtur gishtin sipër elementit dhe duke lëvizur gishtin pak në drejtim sipër. Peek-a-Boo do të shtojë të gjitha funksionet e disponueshme në iPhone 6s.

Nëse jeni të interesuar, Peek-a-Boo mund ta shkarkoni falas nga repoja e BigBoss në Cydia. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak është kompatibël me iOS 9.3 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment