Pas bllokimit nga ana e Apple të çertifikatave që bënin të mundur Jailbreak për iOS 9.2/9.3.3 direkt nga iPhone, Pangu ka lëshuar një version të përditësuar të programit PP Helper që korrigjon disa bug. Për momentin Jailbreak direkt nga pajisja nuk është i mundur dhe kërkon patjetër një kompjuter.

Lajmi i mirë është se Pangu Team po punon për të gjetur një zgjidhje edhe për këtë problem. Mund të shkarkoni versionin e ri të PP Helper direkt nga këtu. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment