Më në fund, pas pak ditësh pritje, Pangu ka lëshuar edhe versionin në anglisht të programit që bën të mundur Jailbreak për iOS 9.2 dhe versionet më të reja. Proçedura që duhet të ndiqni për të bërë Jailbreak është e njëjtë me versionin kinez të programit, me avantazhin që tani komandat janë në një gjuhë më të thjeshtë për t'u kuptuar nga lexuesit e faqes tonë.

Mund të shkarkoni programin Pangu për iOS 9.2/9.3.3 nga kjo faqe. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment