NextBeach është një aplikacion krejtësisht falas e menduar për të gjithë ata që pëlqejnë plazhin dhe dëshirojnë t'i organizojnë më së miri pushimet e tyre në plazh. Brenda platformës gjenden plot 5000 plazhe nga e gjithë bota, të organizuar sipas zonave dhe në bazë të interesave të plazhistëve.

Aplikacioni na lejon të zbulojmë plazhe të reja dhe të ekplorojmë vende dhe territore në hartë ose të gjejmë plazhet që dëshirojmë duke kërkuar në bazë të kërkesave tona. Mund të kërkojmë për shembull vetëm plazhet e përshtatshme për familjet ose grupet e shokëve.

NextBeach është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment