Të gjithë keni dëgjuar se nëse iu bie telefoni në ujë, futja në oriz është një alternativë e mirë. Pas kontaktit të telefonit me ujin, rekomandohet që t’i hiqet bateria dhe të futet në oriz, në mënyrë që orizi të thith të gjithë ujin nga aparati. Kjo teknikë funksionin shumë mirë por në disa teste të kryer së fundmi është gjetur një mënyrë akoma më e mirë për të shpëtuar telefonin tuaj.


Pasi iu bie telefoni në ujë, ju duhet ta fikni, ta shkundni në mënyrë që të largoni ujin sa më shumë që të mundni dhe ta fusni në rërë. Por jo në çfarëdo lloj rëre por në atë lloj rëre që përdoret nga macet për të kryer nevojat e tyre fiziologjike. Telefonin duhet ta lini në këtë lloj rëre për tre ditë dhe më pas ai do të funksionojë për mrekulli. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment