Me publikimin e Jailbreak për iOS 9.3.3, shumë nga ju mund të jenë kuriozë të dinë se cilat janë programet që janë të përshtatshme me këtë version. Për t'ju ardhur në ndihmë, do të gjeni online një dokument i cili përmban listën e të gjithë programeve që janë të përshtatshëm dhe ato që nuk janë.


Aktualisht, ky dokument është gjithmonë në përditësim kështu që duhet të kontrolloni shpesh nëse programi juaj i preferuar është shtuar në listën e programeve që suportohen. Gjithashtu nëse dëshironi mund të kontriboni duke përditësuar këtë listë. /iPhoneAlbania.

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment