Vjen më në fund lajmi që po prisnin me padurim pjesa më e madhe e lexuesve të faqes tonë. Pangu Team ka njoftuar se Jailbreak për iOS 9.2/9.3.3 do të lëshohet pas pak. Po presim që Pangu të publikojë në faqen e saj programin zyrtar dhe sapo të kemi mundësi do të krijojmë edhe një guidë të plotë se si të kryeni Jailbreak.

Pas pak orësh do të kemi mundësi të instalojmë programin Cydia dhe të shfrytëzojmë programet e Jailbreak. Qëndroni me ne! /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment