Janë të shumta thashethemet rreth iPhone 7 që konfirmojnë mungesën e portës jack të kufjeve. Sot duam t'iu sinjalizojmë disa foto të një përshtatësi të mundshëm Lightning për modelin e ardhshëm të Apple.

Siç mund ta shihni edhe nga fotot dhe videoja e mëposhtme, përshtatësi karakterizohet nga një stil tipik i Apple. Falë këtij aksesori mund të të vazhdojmë të shfrytëzojmë kufjet tona të vjetra për të dëgjuar muzikë në iPhone 7. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment