Burime të ndryshme kanë konfirmuar se iPhone 7 do të jetë i disponueshëm në një ngjyrë të re "gri e errët" shumë e ngjashme me atë të Apple Watch, që mund të duket si ky rendering 3D i realizuar nga dizajneri Martin Hajek.

Një iPhone 7 "Space Black", me antenat e spostuara në borde, fotokamera më të madhe, dopio speaker dhe pa hyrjen jack të kufjeve. Dizajneri ka realizuar edhe një imazh që shfaq se si do të jenë kufjet EarPods të zeza me konektor Lightning për t'u lidhur në iPhone.


Si ju duket? /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment