Për të festuar ditën e Pavarësisë amerikane, loja Infinity Blade vjen në ofertë falas në App Store, me të tre kapitujt e saj. Përfitoni nga rasti dhe kurseni rreth 20€. Infinity Blade është një lojë mjaft e kompletuar që shfrytëzon grafikën 3D me një nivel shumë të lartë falë integrimit për herë të parë të unreal engine.

  • Infinity Blade I - Falas
  • Infinity Blade II - Falas
  • Infinity Blade III - Falas

Kur u prezantua për herë të parë gjatë konferencës Apple, la me gojën hapur të gjithë. Edhe sot, ajo mbetet akoma një lojë fantastike, nga më të mirat e realizuara ndonjëherë për iPhone. Përfitoni nga oferta e sotme, dhe shkarkoni falas të gjithë kapitujt e Infiniy Blade. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment