Vetëm dy muaj nga lançimi i modelit të ardhshëm të iPhone, Facebook ka vendosur të përditësojë aplikacionin Messenger duke ofruar mbështetjen e plotë për funksionet e 3D Touch të iPhone 6s. Tani mund të përdorni 3D Touch për të parë një preview të kontakteve, bisedave, foto, video, stickers, link, etj.

Facebook Messenger është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment