Assoluto Racing është një lojë që vë në dispozicion për të apasionuarit një racing simulator për iPhone dhe iPad që premton një eksperiencë mjaft tërheqëse dhe inovative. Loja ofron mundësinë për të garuar me automjete të ndryshme dhe me liçencë artificiale nga prodhuesit më të rëndësishëm në botë.

Assoluto Racing është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment