Apple ka publikuar në datë 6 Korrik, versionin e parë beta të sistemit operativ për Mac, macOS Sierra. Kujtojmë që ky sistem u prezantua për herë të parë gjatë eventit të muajit Qershor dhe përpara se të kemi versionin final, Apple ka nisur fazën e testimit me zhvilluesit e programeve.

Nëse jeni të interesuar të shkarkoni një version dhe të provoni funksionet tij, atëherë mënyra mënyra më e mirë është të rregjistroheni në programin Beta Software Program, nëse nuk keni një akount si zhvillues programesh. Duke qënë se është versioni i parë beta,  nuk do të gjeni të gjitha funksionet e reja që u prezantuar në eventin e Qershorit. Gjithsesi në ditët në vazhdim do t'ju sjellim lajme më të detajuara në lidhje me macOS Sierra. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment