Që sot, Apple Pay është i disponueshëm edhe në Zvicer, falë mbështetjes së të gjitha kartave Visa dhe Mastercard. Përdoruesit shqiptar që jetojnë në Zvicër dhe kanë një kartë krediti Visa ose Mastercard, mund të përdorin një iPhone dhe Apple Pay për të paguar në të gjitha dyqanet e pajisur me POS.

Shërbimi është aktiv për të gjithë klientët Bonus Card, Cornercard dhe Swiss Bankers. Megjithëse shërbimi nuk është akoma shumë i përhapur, disa dyqane si Apple, Aldi, Avec, C&A, k kiosk, Mobile Zone, P&B, Spar e TopCC përdorin që tani POS kompatibël me Apple Pay. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment