Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

- Moment Mix Pro, nga 6.79€, falas. /iPhone
Moment Mix Pro është një program profesional për përpunimin dhe miksimin e fotove. Ai ju jep mundësinë të përdorni dhe shumë efekte grafike e më pas ti publikoni miksimet në rrjetet sociale. Ja vlen ta merrni këtë program.


Mooniz Pro, nga 0.89€, falas /iPhone, iPad
Kjo lojë i përket kategorisë së lojërave kuic "thyej fillimin". Disa krijesa nga hëna kanë zbritur në tokë për ta pushtuar. Ju jeni e vetmja shpresë për tokën dhe duhet të vrisni këto krijesa duke rreshtuar horizontalisht ose vertikalisht, disa të të njëjtit lloj. Loja ofron një argëtim të pakrahasuar dhe është një mënyrë e mirë për të shtyrë kohën.


Steal Photo, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Steal Photo është një program mjaft interesant i cili në pamjen e parë, kryen funksionin e fotografimit, por realisht ai do të ruaj në Galerinë e Fotove, 2 imazhe të cilat janë imazhi prapme por edhe ai i kamerës ballore. Ruajtja e imazhit të marrë nga fotokamera ballore bëhet në mënyrë të fshehtë.


Universal Zoom: All About Size And Distances, nga 2.79€, falas. /iPhone, iPad
Unversal Zoom është një program mjaft interesant dhe edukues nga ku ju mund të merrin informacione në lidhje me distancat apo dimensionet e objekteve reale në botë. Ju mund të krahasoni dimensionet për ti perceptuar realisht ato. Ja vlen ta keni në iDevice-in tuaj.


- King Of Opera, nga 1.79€ falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të drejtoni një tenor i operave i cili do të ndjekë komandat tuaja gjatë intepretimit të çdo pjese. Duhet të luftoni me kundërshtarët e tjerë që do të mundohen të bëjnë të pamundurën për t'ju ndaluar juve të drejtoni tenorin siç duhet. Është një lojë e cila mund të luhet online edhe me miqtë tuaj. Ja vlen ta keni në iPhone.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment