Glassdoor është një kompani mjaft prestigjoze e cila çdo vit organizon vlerësimet e drejtuesve më të mirë të vitit. Në klasifikimin e 10 CEO më të mirë Amerikanë bën pjesë edhe Tim Cook i cili ka marrë 96% të votave të jurisë për vëndin e 8-të.

Klasifikimi final i vlerësimit është si më poshtë:
  1. Bob Bechek – Bain & Company
  2. Scott Scherr – Ultimate Software
  3. Dominic Barton – McKinsey & Company
  4. Mark Zuckerberg – Facebook
  5. Jeff Weiner – LinkedIn
  6. Marc Benioff – Salesforce
  7. Sundar Pichai – Google
  8. Tim Cook – Apple
  9. Joseph R. Sivewright – Nestlé Purina PetCare
  10. Jim Whitehurst – Red Hat
Në vëndin e parë e ka fituar Bob Bechek i cili drejton kompaninë Bain & Company që operon në sektorin e konsulencës për kompani të mëdha. Më pas, në vëndin e dytë pozicionohet Scott Scherr i cili qëndron në krye të kompanisë Ultimate Software e cila operon në sektorin e konsulencës dhe zgjidhjeve informatike.

Tim Cook ka rritu klasifikimin e tij me 2% duke e krahasuar atë me atë të vitit të kaluar. Sipas ekspertëve, drejtuesi i Apple po punon mjaft mirë dhe produktet si Apple Watch apo iPhone 6s i kanë dhënë shumë përparësi në për të qënë në 10-shen e parë të CEO-ve më të mirë Amerikanë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment