Në përditësimin e tij të fundit, Facebook Messenger sjell një lojë futbolli e cila vjen në kohën e kampionatit Evropian të futbollit. Këtë lojë mund ta luani me miqtë tuaj duke hapur dritaren e bisedës dhe pastaj duke dërguar emotikonin e topit të futbollit. Pasi ta dërgoni topin, thjeshtë klikoni në të dhe do ju hapet dritarja e lojës. Këtë lojë mund ta luani duke goditur topin në mënyrë që ta mbani atë në ajër sa më gjatë.


Facebook Messenger ka ndryshuar edhe pamje. Në Messenger tani janë shtuar disa seksione të reja, të cilat shfaqin kontaktet tuaja të favorizuara, ditëlindjet e miqve dhe seksionin “Aktiv Tani”. Pika e gjelbër që tregon se kush është online dhe që është parë vetëm në desktop, tani do të shfaqet edhe afër emrit të miqve në aplikacion. Seksioni ‘Favorites’ do të shfaqë personat me të cilët komunikoni më së shumti. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment