Tani mund të shkarkoni wallpaper-in e ri të iOS 10 dhe atë të macOS Sierra në rezolucionin e tyre
origjinal. Wallpaperi i macOS Sierra është në resolucion 5K dhe ai i iOS 10 në rezolucionin 2706x2706. Ata mund ti shkarkoni nga ky link. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment