Në një nga faqet më të besueshme, Nowhereelse.fr janë shfaqur disa foto të asaj që mendohet se do të jetë pjesa e pasme e iPhone 7. Nga ky imazh shohim dy speaker në pjesën e poshtme dhe mungesën e daljes jack të kufjeve.

Në pjesën e pasme konfirmohet edhe prania e një fotokamere më të madhe në krahasim me atë të iPhone 6s. Dy fotot i referohen modelit iPhone 7, duke qenë se në modelin Plus, e njëjta faqe konfirmon përdorimin e fotokamerës dopio.


Siç mund ta shikoni edhe nfa imazhi i mësipërm, nuk do të kemi më vijat e antenave, që tani do të jenë të spostuara në borde. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment