iOS 10 është prezantuar zyrtarisht nga Apple dhe do të jetë e disponueshme për të gjithë në shtator. Por në cilat pajisje mund të instalohet versionin më i ri mobile i Apple. iPhone 4S do të ndalet tek iOS 9. Ja lista e plotë e pajisjeve që mund të instalojnë iOS 10:

iPhone
 • iPhone SE
 • iPhone 6s Plus
 • iPhone 6s
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6
 • iPhone 5s
 • iPhone 5c
 • iPhone 5

iPad
 • iPad Pro 12.9″
 • iPad Pro 9.7″
 • iPad Air 2
 • iPad Air
 • iPad 4
 • iPad mini 4
 • iPad mini 3
 • iPad mini 2
iPod
 • iPod touch 6th-gen

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment