Një risi e vogël, por shumë e pritur, iOS 10 do t'i ofrojë mundësinë çdo përdoruesi që të ç'instalojë aplikacionet origjinale Apple që janë të instaluara në iPhone dhe iPad. Pikërisht siç ndodh me aplikacionet e tjera, edhe aplikacione si Mail, Busulla apo Bursa, mund të ç'instalohen nga iPhone.

Natyrisht, aplikacione si Phone dhe App Store, nuk mund të ç'instalohen. Të gjitha aplikacionet Apple që mund të fshihen nga pajisja juaj, do t'i gjeni në App Store, nëse dëshironi t'i instaloni ato përsëri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment