Me iOS 10 do t'i themi lamtumirë njërit prej funksioneve më karakteristike të iPhone, që është bërë pjesë e jetës tonë. Tani nuk do të përdorim më "Slide to unlock" për të zhbllokuar pajisjen tonë, por do të përdorim butonin Home: "Press home to open".

Një ndryshim që ka ardhur edhe si pasojë e përdorimit gjithmonë e më të madh të Touch ID. Gjesti i rrëshqitjes mbi ekran, do të përdoret tani për t'u spostuar në lockscreen nga një widget në tjetrin dhe për informacione të tjera. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment