Në këtë artikull do t'ju prezantojmë një produkt i cili është prodhuar nga një kompani Kineze dhe pretendon të jetë një klone i iPhone 7. Në imazhet e publikuara bie në sy forma fizike e cila është e njëjtë me atë të iPhone 6s, dhe fotokamera Dual e cila është mjaft e dukshme në pjesëm e pasme.

Siç ka ndodhur shpesh herë, përpara se një iDevice të publikohet, shumë kompani kineze krijojnë modele të kopjuara nga konceptet e publikuara në rrjet dhe në shumë raste iPhone i prezantuar nga Apple, është i njëjtë. Nëse kështo do të jetë edhe në rastin e iPhone 7, atëherë mund të themi se teknologjia Dual Camera do të jetë prezente.

Gjitashtu duam t'ju themi të kini kujdes nga këto produkte sepse shiten me çmime mjaft të shtrenjta duke pretenduar se është iPhone 7. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment