Megjithëse iPhone 7 me shumë mundësi nuk do të ketë një dizajn shumë ndryshe nga modeli aktual, një risi interesante ka rrjedhur nga disa imazhe të publikuara në rrjet orët e fundit. Ky imazh shfaq panelin frontal të iPhone 7, me një buton Home të integruar në ekran dhe jo më fizik.


Praktikisht, nuk bëhet fjalë për një buton fizik, por për një buton touch-sensitive të ndjeshëm ndaj prekjes. Ky mund të jetë kalimi i parë drejt zhdukjes së butonit Home fizik, që pritej të ndodhte në vitin 2017. Megjithatë, kemi shumë dyshime që ky të jetë realisht iPhone 7... /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment