iAppleBytes ka publikuar në YouTube një video ku krahasohet bateria e një iPhone me iOS 9.3.2 de iOS 9.3.1. Pajisjet e krahasuara nga iAppleBytes janë: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 dhe iPhone 6s. Videoja tregon diferencat në performancë midis dy versioneve të iOS. /iPhoneAlbania


0 komente:

Post a Comment