Janë shfaqur në rrjet disa foto që krahasojnë shpejtësinë e iOS 9.3.2 dhe versionit beta 1 iOS 10. Nga filmimet e realizuara nga iAppleBytes, mund të vini re diferencat midis dy sistemeve operative, megjithëse ky krahasim nuk duhet të merret shumë në konsideratë pasi flasim për version beta dhe një version të plotë.

Më poshtë mund të shikoni videot për iPhone 5, 5s, 6 e 6s:

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment