Në fund të çdo udhëtimi, hartat e reja të iOS 10 na kujtojnë gjithmonë automatikisht se ku e kemi parkuar makinën. Ky funksion është i disponueshëm në shumë aplikacione të tjera, por me integrimin në hartat e iOS 10, ky funksion është automatik dhe nuk kërkonë asnjë lloj ndërhyrje nga ana e përdoruesit.

Praktikisht hartat e iOS 10 memorizojnë gjithmonë ku kemi parkuar makinën në fund të çdo udhëtimi. Në hartë shënohet vendi i parkimit, dhe kjo ndodhë sa herë udhëtojmë drejt një vendi që nuk është shtëpia jonë, një tjetër mekanizëm mjaft interesant që funksionon automatikisht. Ky funksion nuk është përmendur gjatë WWDC. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment