Google, me një postim zyrtar, ka njoftuar për zgjerimin e funksionit të saj "Find your Phone", për çdo llogari Google. Tani, ky funksion nuk do të jetë më i disponueshëm vetëm për pajisjet Android, por edhe për iPhone, por me një limit të vogël.

Opsioni për të gjetur dhe bllokuar në remote telefonin, nuk mund të aplikohet nga shërbimi i Google por çdo përdorues iPhone do të ridërgohet ne faqen e iColud, ku çdo përdorues mund të shfrytëzojë funksionet origjinale të iOS.

Funksioni find your phone, është i disponueshëm brenda seksionit "Personal Account" në çdo llogari Google. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment