DropBox rikthehet me disa risi për aplikacionin iOS dhe versionin Desktop. Dropbox vjen me një filozofi të re që do të rrisë prodhueshmërinë nëpërmjet aplikacionit që tani do të lejojë skansionimin e dokumentave me anë të fotokamerës së iPhone, të cilët do të shpëtohen automatikisht tek aplikacioni.


Do të lejojë edhe krijimin e file-ve të reja Office, menaxhimin e fotove dhe sinkronizimin e tyre nëpërmjet pajisjeve të ndryshme, me shtimin e një "team work" ku mund të bëni share me persona të tjerë, shtimin e komentece dhe mundësinë për të gjetur versione të vjetra të të njëjtit file të modifikuara gabimisht.


Që sot, për të ngarkuar automatikisht imazhet nga Camera Roll në hapësirën tuaj falas në Dropbox, do të nevojitet aplikacioni Desktop në kompjuterin tuaj. Duke përdorur një account falas, hapësira mund të mbarojë shpejt, në këtë mënyrë do të spostohen në një folder në kompjuter fotot dhe videot që dëshironi të ruani, duke liruar kështu hapësirë që mund të shfrytëzohet. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment