Siç ka ndodhur çdo vit, Apple do të sjellë live eventin e datës 13 Qershor të këtij vit. Transmetimi i eventit live është njoftuar edhe nga faqja zyrtare e kompanisë e cila ka publikuar pikërisht një event në datë 13 Qershor, ora 10 AM në Amerikë dhe rreth 18:30 në Europë.

Për ndjekur eventin live duhet të keni një iDevice ku instalohet Safari ose nëpërmjet Apple TV. Në iPhoneAlbania do të keni mundësinë të lexoni detajet për të gjitha risitë e prezantuara gjatë eventit. Kujtojmë që Apple në këtë event pritet të prezantojë versionet e reja të Macbook Pro, përditësimet madhore të iOS, watchOS iOS dhe OS X. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , , ,

0 komente:

Post a Comment