Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur lojën Give It Up! 2.

Give It Up! 2 është një lojë muzikore ku duhet të plotësoni të gjitha misionet me ritmin e muzikës. Protagonisti kryesor, një shenjë boje, duhet të kërcejë nga një platformë në tjetrën, duke u munduar të evitoni kontaktin me objekte të mprehtë dhe me gjëmba. 

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Give It Up! 2 do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment