Ja ku jemi me rubrikën tonë javore "Aplikacioni falas i javës", takimi i shumëpritur me ofertën falas të javës të zgjedhur nga stafi i Apple. Çdo javë një aplikacion ose lojë e famshme mund të shkarkohet falas për një periudhë të limituar kohe. Kësaj here Apple ka zgjedhur aplikacionin Sago Mini Road Trip.

Sago Mini Road Trip vendos fëmijët në sedilen e shoferit. Falë thjeshtësisë së kontrollit, fëmijët mund të argëtohen duke bërë një xhiro në makinë me macen Jinja. Zgjedhni një destinacion, seleksiononi automjetin dhe zbrisni në rrugë.

Si çdo app i përzgjedhur nga Apple si "Aplikacioni falas i javës", edhe Sago Mini Road Trip do të jetë falas për një periudhë të limituar, kështu që ju këshillojmë ta shkarkoni sa më shpejt nëse jeni të interesuar. Është kompatibël me iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad dhe iPod touch. Kërkon iOS 7.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment