Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Gangster Granny 3, nga 1.99€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju do t'ju duhet të ndihmoni një gjyshe të eliminojë një bandë gangsterësh të cilët nuk e lënë të qetë. Granny është një gjyshe mjaft e keqe kur nuk e lënë të qetë në jetën e saj. Ajo di të përdorë një larmi armësh dhe ju duhet ta ndihmoni të gjej gangsterët. Ja vlen ta provoni këtë lojë.


One Touch Dial, nga 1.79€, falas. /iPhone
One Touch Dial është një program mjaft i thjeshtë dhe i dobishëm për iPhone-in tuaj. Ai do të na lejojë të telefonojmë kontaktet tona të preferuara vetëm me një prekje në ekran. Pra do ta bëjë thirrjen e një kontakti në mënyrë mjaft të thjeshtë dhe të shpejtë. Ja vlen ta keni në iPhone-in tuaj.


StarDroid, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
StarDroid është një lojë mjaft e bukur e cila ambjentohet në hapësirë, ku detyra juaj është të ndihmoni një rrobot të ruaj trafikun nga anijet kozmike të cilat ecin në mënyrë të pa kontrolluar duke rënduar kështu trafikun hapsinorë.


Trace Route, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Trace Route është program i cili na lejon të monitorojmë rrugën virtuale që ndjek një paketë interneti për tek host-i final.  Rruga përshkruhet me grafikë dhe  animime intuitive. Për të interesuarit në lidhje me këtë program mund t'ju themi që rruga llogaritet me një algoritëm asincron të shpejtë që anash kalon problemet e një nyjeje në rrjet, për të arritur tek host-i final.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment