Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Don't Run With a Plasma Sword, nga 0.89€, falas. /iPhone, iPad
Në këtë lojë ju duhet të kontrolloni një një luftëtar i cili ka një shpatë të veçantë i cili mund të sterminojë armikun. Ju duhet ta ndihmoni atë të çlirojë tokën nga pushtimi alien. Do të merrni pjesë në mjaft misione dhe sigurisht kjo është një mënyrë e mirë për të kaluar kohën. Ja vlen ta keni në iPhone ose iPad-in tuaj.


- Where is that, nga 4.99€, falas. /iPhone, iPad
Where is that është një lojë mjaft e bukur me temë kuic që i dedikohet fëmijëve. Ato do të mësojnë nëpërmjet kuiceve të vëndndodhjen e të gjitha shteteve në hartë. Ja vlen ta merrni këtë lojë.


8bitWar: Netherworld, nga 1.€, falas. /iPhone, iPad
8bitWar është një lojë mjaft e bukur e ndërtuar mbi një grafikë e cila kujton lojërat e viteve 90'. Qëllimi juaj do të jetë ndërtimii një ushtrie dhe më zgjerimi i tokave të mbretërisë, duke sfiduar mbretëri të tjëra. 


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund të shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme, pasi nuk varet nga ne. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment