Bëhen gjithmonë e më konkrete hipotezat që flasin për një iPhone 7 që nuk do të ketë një revolucion në dizajn në krahasim me gjeneratën aktuale. Kjo edhe për faktin se në vitin 2017, iPhone do të festojë dhjetë vjetorin, dhe me atë rast pritet të prezantohet një model special.


GSMarena ka publikuar disa projekte duke u bazuar tek një prodhues koverash për iPhone, i konsideruar mjaft i besushëm. Vlen të citohet se ngjyrat e shaqura në foto nuk janë ato zyrtaret dhe ky smartphone mund të ndryshojë shumë nga versioni final. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment