Telekom Albania ju fton të luani për një kauzë të mirë. Çdo 2 minuta që luani me lojën Sea Hero Quest në celularin tuaj ju gjeneroni 5 orë punë kërkimore për shkencëtarët në studimin dhe kurimin e sëmundjeve të trurit si Alzhaimer dhe forma të tjera të demencës.


Sea Hero Quest është e disponueshme falas në App Store. Kërkon iOS 8.0 ose një version më të ri dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment