Apple ka lëshuar versionin e parë beta publik të iOS 9.3.3, që mund të shkarkohet nga të gjithë përdoruesit e regjistruar në programin beta testing që është falas për të gjithë. Nuk ka ndonjë funksion të ri, duke qenë se ky version korrigjon disa bug për sigurinë dhe përmirëson performancën në përgjithësi.

Apple ka lëshuar edhe një firmware të ri për AirPort Express, AirPort Extreme e Time Capsule, që korrigjon disa probleme me lidhjen në rrjet. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment