Sëbashku me prezantimin zyrtar të Android N gjatë I/O 2016, Google ka prezantuar edhe dy aplikacione të reja, që do të jenë alternativat e iMessage dhe FaceTime: Allo dhe Duo. Allo është një aplikacion për të kryer video-telefonata, që funksionon në mënyrë të ngjashme me Facetime duke përdorur numrin tonë të telefonit.


Ndërsa Duo, është iMessage i Google: edhe në këtë rast nuk do të kemi nevojë të regjistrohemi por mjafton të përdorim numrin tonë të telefonit. E veçanta e këtij aplikacioni është se mbështet si Android ashtu edhe iOS dhe ofron të gjitha funksionet inteligjente të Google. Allo dhe Duo do të jenë të disponueshme në verë. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment