Fotot ne Facebook janë duke u bërë tre-dimensionale. Rrjeti social do të mbështesë së shpejti fotot 360-gradë në faqen e tij. Fotot e reja 360-gradë do të funksionojnë si videot 360-gradë të Facebook, pra ju mund të ndryshoni pamjen e fotos duke rrëshqitur gishtin në ekran ose duke mbajtur telefonin në një kënd tjetër.

Ky tipar do të mbështesë fotot e bëra nga kamera 360-gradë, si Teta S i Rioch, gjithashtu dhe fotot panoramike të marra nga një telefon inteligjent. Dhe po ashtu si videot, fotot 360-gradë mund të shikohen gjithashtu nga pajisja Gear VR. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment