Është folur shumë për iPhone-t e së ardhmes pa buton Home dhe Apple vazhdon të studiojë zgjidhje të ndryshme për të krijuar një sensor Touch ID transparent, pa buton fizik, por të integruar direkt në ekranin e pajisjes. Bëhet fjalë për patentën e tretë që i dedikohet kësaj teknologjie.


Pjesa më interesante e Touch ID transparent e përshkruar në këtë patentë i përket teknologjive që mund të përdoren, seicila e përshkruar me avantazhet dhe disavantazhet. Duke qenë se bëhet fjalë për një patentë, është e pamundur të themi se kur mund të përdoret kjo teknologji, por flitet se mund të vijë në vitin 2017 me iPhone 8. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment