Apple ka vendosur të investojë në Bengaluru, Indi, duke hapur disa qëndra për zbulimin e inxhinierëve të talentuar të cilët kanë dëshirë të krijojnë programe inovative dhe të dobishme për komunitetin, në të gjithë botën.

Ky lajm konfirmohet zyrëtarisht nga Tim Cook i cili është shprehur:
"India është një nga komunitetet më të mëdha në botë, e cila kontribon ndjeshëm në krijimin e programeve inovative. Me hapjen e qëndrës në Bengaluru, ne po i japim të rinjve Indianë, mundësinë për të aksesuar teknologjitë më të fundit që zotërojmë me qëllim, rritjen e tyre profesionale, për të krijuar programe sa më të dobishme për të gjithë botën."

Sipas ekspertëve ky është hapi i parë i investimeve në Indi, pasi në të ardhmen pritet që të hapet gjithashtu një qëndër në të cilën, inxhinierët do të punojnë vetëm për Apple Map. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

0 komente:

Post a Comment